columbus-boot4.jpg

Ideaal voor uw feestelijke gelegenheid

Volledige verzorging van A tot Z

Als feesten een feest moet zijn


Dit schip biedt plaats aan 250 zittende personen over 2 dekken die met een royale trap met elkaar vebonden zijn, de beneden salon is een grote salon waar men met alleen staan tafels vanaf circa 80 personen tot 250 personen maximaal een feest kunt geven, de bar die zich net voor de grote beneden salon bevindt kan men dan gezellig een drankje nemen en even aan de dansvloer ontsnappen, voor diegene die even wat meer rust willen, hebben wij in de bovensalon diverse heerlijke zitjes staan om even bij te kletsen onder het genot van een drankje, vanaf circa 80 personen

De Columbus is van bouwjaar 1930 en heeft een rijkelijk historie, dit schip is ooit als Stoomschip IJssel gebouwd als half passagier half vrachtschip en deed destijds een lijndienst onderhouden tussen Amsterdam, Kampen hier gingen de passagiers van boord en de lading ging verder naar Zwolle over de toen nog Zuiderzee, later is het schip na diverse namen zoals S.S. IJsselstroom, m.s. J.H.D.Koppe, Stad Enkhuizen Columbus komen te heten en onder deze naam vaart het schip nu standaard vanuit Kerkdriel door het gehele Rivierengebied. Mocht u ergens anders vandaan willen vertrekken, dan is dit zeker bespreekbaar.

Bent u geinterreseerd geworden en wilt u een keer komen kijken aan boord en de vele mogelijkheden bespreken met ons dan bent u altijd welkom na een telefonische afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden en arrangementen? Bekijk de pagina's of neem contact met ons op.

Arrangement op maat

Wenst u een geheel eigen invulling dan zijn de mogelijkheden onbeperkt graag maken wij met u een programma op maat voor uw feestelijke gelegenheid of huwelijksfeest. 

  

Wij verzorgen van A tot Z.

d-776-0068.jpg

Uw eigen feest samenstellen

Vanaf personen te reserveren.

Bepaal zelf uw tijd en invulling van uw gelegenheid

Huwelijk, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest?

 

Graag maken wij met u een totaal invulling voor een onvergetelijke dag.

 

Combineer met een van onze mooie locaties en/of een leuke activiteit.

 

Opstappen bij Kasteel Rijnhuizen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Door de samenwerking met onze partners zijn de catering mogelijkheden onbeperkt.

 

Wij verzorgen voor u de gehele dag van A tot Z.

 

Prijs per persoon vanaf € 0,00

Wilt u maatwerk voor een speciale gelegenheid of een zakelijk event?
Stuur ons een mail, of bel: 030-6031866

Thema Boot