Boot Prinsenland 2.jpg

De geschikte locatie voor bedrijf- of huwelijksfeest

Van alle gemakken voorzien

Onbeperkt in zijn mogelijkheden


Prinsenlander - Partyboot
Het schip is sinds juli 2008 nieuw in de vaart. Voorheen ging dit schip door het leven als de welbekende Henry Dunant, maar dat kunt u eigenlijk het beste gelijk weer vergeten! Het schip heeft een fantastische re-fit gekregen waardoor het nu aan alle wensen van deze moderne tijd voldoet.

Hoewel het schip qua uitstraling absoluut niet meer aan oude tijden doet denken, heeft het door deze historie wel een uniek, ruim karakter verkregen. Als partyboot vervoert de Prinsenlander slechts 250 personen bij een scheepslengte van maar liefst 65 meter. Dit relatief lage passagiersaantal bij deze royale lengte staat garant voor een heerlijk ruime indeling aan boord.

Dit schip is dan ook gemaakt voor luxe en comfort. Door de ruime indeling, de riante opstelling van de tafels en het afwerkingsniveau zal een ieder zich een heuse VIP op het water voelen. Het schip is daardoor zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, openingsfeesten, bedrijfspresentaties, themafeesten en concerten.

Benedensalon:

De benedensalon is -hoewel het één ruimte is- verdeeld in 3 segmenten. Vanaf het achterschip gezien vindt u eerst de welvoorziene bar met daarbij een ruime tafelsetting.

Midscheeps vindt u de verzonken dansvloer. Deze is 2 (brede) traptreden lager gelegen. Boven de dansvloer is een ruime vide, die zicht biedt op de bovensalon en zo voor een zeer ruimtelijk effect zorgt.

Na de dansvloer te hebben overgestoken treft u weer een deel dat op dezelfde 'originele' hoogte ligt. Dit deel kan bijvoorbeeld dienen als ruim podium, maar er kunnen ook tafels worden geplaast wat er sowieso voor zorgt dat de dansvloer echt het kloppend hart van het feest wordt!

Bovensalon:

Ook op dit dek vindt u een goed uitgeruste bar in het achterste deel van de salon. Bij deze bar zijn krukken geplaatst die nog het meest doen denken aan fauteuils 'op hoogte'. Ook in deze 'aparte' salon vindt u weer een ruime tafelsetting.

Als we vanaf deze salon naar het voorschip lopen, passeren we de entree. Deze vormt een bescheiden versmalling halverwege het schip, wat voor een minder massaal effect zorgt.

Voorin de salon vinden we tenslotte de vide, die ervoor zorgt dat de gasten op het bovendek niets hoeven te missen van het feest beneden, zonder dat zij er persé middenin hoeven te staan.

Helemaal voorin is de stuurhut te vinden. De gasten kunnen daar gewoon binnenlopen om de kapitein aan het werk te zien, een praatje te maken of om wat uitleg over het schip te vragen.

Bovendek:

Bovenop het schip is een enorm buitendek te vinden met 360 graden panoramazicht. Het dek is voorzien van zitjes.

 

 

d-776-0068.jpg

Uw eigen feest samenstellen

Vanaf personen te reserveren.

Bepaal zelf uw tijd en invulling van uw gelegenheid

Huwelijk, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest?

 

Graag maken wij met u een totaal invulling voor een onvergetelijke dag.

 

Combineer met een van onze mooie locaties en/of een leuke activiteit.

 

Opstappen bij Kasteel Rijnhuizen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Door de samenwerking met onze partners zijn de catering mogelijkheden onbeperkt.

 

Wij verzorgen voor u de gehele dag van A tot Z.

 

Prijs per persoon vanaf € 0,00

Wilt u maatwerk voor een speciale gelegenheid of een zakelijk event?
Stuur ons een mail, of bel: 030-6031866

Thema Boot